21 banjalučki, sa lukom!


Prošle godine smo imali sreću da prisustvujemo 1. Banjalučkom polumaratonu - jednoj od retkih trka koja je u svom premijernom izdanju okupila skoro hiljadu finišera i ispunila očekivanja na svim poljima. Ove godine, domaćini se spremaju da postave potpuno nove standarde.

Izuzetni ljudi, prelep grad sa dušom, domaćinska atmosfera i roštilj bez premca... samo su neki od razloga zašto ima smisla posetiti Banjaluku. Kad na to dodamo i polumaratonski vikend sa tri trke po izboru, vrhunskim livenim medaljama, dry-fit majicama, poklonima i kuponima za hranu i pivo - dobijamo miks koji ni jednog trkača neće ostaviti ravnodušnim. Ravna staza, ran jutarnji start u najpopularnije doba godine i čipovano merenje vremena obećavaju sve uslove za postavljanje novih ličnih rekorda. Pri tom, ko je bio prošle godine zna da ga čega podrška publike i brojni volonteri i medicinsko osoblje ravnomerno raspoređeno duž cele staze.

Organizatori su ozbiljno radili na tome da ovo ne bude samo još jedna trka u regionu već pravi trkački spektakl. Nemojte ga propustiti!

DETALJI O PUTOVANJU