SVI u Novi Grad!


Jedini maraton u BIH, jedina trka na kojoj domaćini garantuju da će trostruko opravdati vaša očekivanja i ulog. Provedite vreme sa trkačima iz Novog Grada u idiličnom ambijentu pod Grmečom - sve u čast Branka Ćopića.

Novi Grad na Uni je sam po sebi čaroban, naročito ukoliko dobijete priliku da optrčite 3 pobednička kruga nakon živopisnog maratona ili polumaratona. Nekad jedan od najtežih brdskih dugih trka, a sada je nizbrdici po prvi put data šansa da vam ostavi malo daha i za prelepe predele sa obe strane puta.

Ukoliko želite provedete vikend u inostranstvu i potrošite novac dostojan toga, plašimo se da ovo nije pravo mesto za vas. Sjajna ekipa, druženje u kafiću "Enigma" i ljubazni volonteri učiniće da se osećate kao kod kuće. AK "Sloboda" iz Novog Grada ponovo izlazi u susret svojim dragim gostima iz Srbije, pa su zbog toga cene za rane prijave od 30 EUR (all inclusive) i više nego simbolične.

Prijavite se odmah i postanite deo svečanosti koja će i narednih godina biti nezaobilazna stavka vaših trkačkih kalendara.

DETALJI O PUTOVANJUA evo i komentara naše drage takmičarke od prethodne godine koji je već mnogo puta odobren, podeljen i komentarisan:

Maraton Maraton "Stazama Branka Ćopića"Šta napisati, opisati onako kako je bilo, kako sam se osećala, kako sam sve to...

Posted by Dragoslava Kresanović Petrović on Sunday, May 31, 2015