VESTI

Vidimo se u Splitu!


Otvorene prijave za Splitski polumaraton! Krajem februara, ova trka se ne propušta!

Za putnike iz Beograda su obezbeđeni prevoz, obilazak Mostara i posebne privilegije.


Kompresujte se!

Kompresione nogavice i čarape od renomirane firme McDavid su od izuzetnog značaja za trkače. Pomažu vam da održite tonus, prokrvljenost i radnu temperaturu mišića konstantnim i na taj način izbegnete grčeve tokom ekstremnog fizičkog napora. Popust za članove Balkanske trkačke lige! www.facebook.com...SVI u Novi Grad!


Jedini maraton u BIH, jedina trka na kojoj domaćini garantuju da će trostruko opravdati vaša očekivanja i ulog. Provedite vreme sa trkačima iz Novog Grada u idiličnom ambijentu pod Grmečom - sve u čast Branka Ćopića.
Novi Grad na Uni je sam po sebi čaroban, naročito ukoliko dobijete priliku...21 banjalučki, sa lukom!


Prošle godine smo imali sreću da prisustvujemo 1. Banjalučkom polumaratonu - jednoj od retkih trka koja je u svom premijernom izdanju okupila skoro hiljadu finišera i ispunila očekivanja na svim poljima. Ove godine, domaćini se spremaju da postave potpuno nove standarde.
Izuzetni ljudi, pre...Jubilej Dunavskog polumaratona!


Jubilarni 20. po redu Dunavski polumaraton održaće se 18. oktobra sa početkom u 11 sati na dobro poznatoj trasi od banje Junaković do Apatina. Reč je o sigurno najbolje organizovanom polumaratonu u Srbiji, sa posebnim akcentom na tome da svim trkačima obezbedi nezaboravan sadržaj i program.
..."Jadovnik je jedan!"


Prvi put u okviru udruženja građana "Jadovnik" organizuje se manifestacija "Jadovnički Ultramaraton" na kojem će takmičari moći da se oprobaju u različitim trkačkim i planinarskim disciplinama. Datum održavanja događaja je 22. i 23. avgust na istoimenoj planini.
Malo poznata široj javnost...BTL 2014. - rezime


Zahvaljujući vama, prva sezona Balkanske trkačke lige završena je u velikom stilu! Prošla je i novogodišnja svečanost, bilo nam je zadovoljstvo da ugostimo toliko dragih lica, kako iz Beograda sa okolinom, tako i iz Novog Sada, Bijeljine, Novog Grada, Skopja, Štutgarta... Goran Antičević ...Srećna Nova godina!

Tim Balkanske trkačke lige želi svim svojim članovima i ostalim trkačima Srećnu Novu godinu i predstojeće praznike!
Pozivamo vas da 3. januara svojim prisustvom uveličate našu novogodišnju svečanost.
Rok za p...Prijava za BTL 2015!

Ostalo je još manje od deset dana do početka 2. sezone Balkanske trkačke lige - BTL 2015. Pridružite nam se ne bismo li zajedno prevazišli već impozantne rezultate od tekuće sezone po broju pređenih kilometara, vertikalnih metara, broja posećenih manifestacija, ali prevashodno sati druženja, ...Subotička peščara

Poslednje kolo Vojvodjanske treking lige. Osnovna staza -16km Vremenski limit - 4h 30min Bodovi - 24 Srednja staza - 29km Vremenski limit - 8h Bodovi - 45 Duga staza - 37km Vremenski limit -10h Bodovi - 57 Startnina za sve trke: 200 dinara DETALJI O TRCI: http://www.balkanskat...